Allure Alaska 120x278cm

Prodhuar në Itali
Allure është një seri e pllakave me pamje prej mermeri dhe guri natyror. Me Allure Alaska ju do të keni një copëz natyre në shtëpinë tuaj.

Tekstura
Clear selection