Ceppo Di Gre

Prodhuar në Itali

Ceppo di Gré pasqyron saktësisht gurin e njohur italian nga i cili dhe ka marrë emrin. Ky gur njihet për përmbajtjen e “guralecëve” të mëdhenj, të interpretuar në 4 ngjyra natyrale. Ky koleksion sjell pllakat me madhësi dhe sipërfaqe të shumëfishtë, të prodhuara me teknologjinë ekskluzive StepWise që krijon një sipërfaqe me koeficient të lartë kundër rrëshqitjes, pa vrazhdësi. Janë të përsosura për përdorim të brendshëm, të jashtëm dhe për fasada ventiluese.

Tekstura
Clear selection