Deco Grey 90x90cm

Prodhuar në Itali

De Maxi Deco seria e pllakave porcelani me dukje betoni me trashësi 10 mm. Përpos vetive të shkëlqyera teknike, kjo seri dallohet edhe për dizajnin e saj me ngjyra të ndryshme duke krijuar kështu ambiente të gjalla dhe gazmore kudo që e vendosni.

Tekstura
Clear selection