Fun Autumn 20x20cm

Prodhuar në Itali

Një propozim kreativ dhe i guximshëm, i cili ringjall shpirtin plot ngjyra të materialit qeramik. Frymëzuar nga pllakat e paharrueshme të çimentos të viteve ’60 dhe ’70, këto tekstura ndërveprojnë bukur me orenditë dhe aksesorët me një shije vintage që janë kthyer në modë prej disa kohësh.

Tekstura
Clear selection