Grande Marble Minuta Mix 120x120cm

Prodhuar në Itali

Koleksioni Grande Marble Look nga porcelani është i punuar me sipërfaqe me shkëlqim dhe mat. Ky koleksion reflekton elegancën klasike të mermerit, por, e sjell atë në një stil bashkëkohor, duke e bërë të përshtatshëm për të gjitha stilet dekorative.

Tekstura
Clear selection