Invisible Light 90x90cm

Prodhuar në Itali

Pllaka Invisible Light prej porcelani me sipërfaqe mat, ka dukje mermeri dhe nuanca hiri. Kjo pllakë është e klasit të parë dhe mund të vendoset në dhomë të fjetes, dhomë të ndejës, kuzhinë, trapezari, banjo, në dysheme apo në muri.

Tekstura
Clear selection