Lume Green Lux

Prodhuar në Itali

Lume Green Lux është fituese e çmimit “Dizajni i Arkiprodukteve 2019”. Lume Green Lux me nuancat e saj që ngjasojnë me ato të gjetheve të natyrës dhe me siperfaqen e saj me shkëlqim të theksuar, shton gjallëri në çdo hapësirë. E punuar në madhësi të vogël, ajo është ideale për përdorim në banjo, në kuzhinë apo thjesht si dekorim në ndonjë hapësirë të caktuar.

Tekstura
Clear selection