Marmoteca Cosmic Ivory

Prodhuar në Itali

Pllakë e klasit të parë nga porcelani. Me koleksionin Marmoteca 120x280cm, ju krijoni një ambient luksoz dhe mbresëlënës në shtëpi, vend të punës, zyre apo lokal.

Tekstura
Clear selection