Marquina Nero 90x90cm

Prodhuar në Itali

Marquina Nero është pjesë e koleksionit Delight nga prodhuesi i njoftur italian Lea Ceramiche. Ky koleksion përmban 4 lloje të pllakave nga porcelani të cilat paraqesin bukurinë dhe luksin që pasqyron mermeri natyral.

Tekstura
Clear selection