Marvel Dream Ultramarine Mosaic 30.5x30.5cm

Prodhuar në Itali

Ngjyra e kaltërt përfaqëson qiellin dhe detin, ajo lidhet me hapësirat e hapura, lirinë, intuitën, imagjinatën, frymëzimin dhe ndjeshmërinë. Pllaka Marvel Dream Ultramarine reflekton të gjitha këto veti të bukura, ajo mund ta transformojë secilin ambient në një pikturë plot gjallëri.

Tekstura
Clear selection