Marvel Ultramarine Diamonds Bianco 35.8x32.9cm

Prodhuar në Itali

Marvel Dream koleksioni me materialet më të qëndrueshme dhe më të bukura. I inspiruar nga mermeri, ky koleksion vjen në ngjyra aspak të zakonta dhe i shton çdo ambienti luks dhe elegancë.

Tekstura
Clear selection