Pulp Red Honed 60x120cm

Prodhuar në Itali

Pulp Red Honed është padyshim një pamje e re e pllakave që ngjasojnë me mermerin. Si modeli ashtu edhe ngjyrat e tyre karakterizohen nga dizajni modern dhe stili i jashtëzakonshëm. Pllakat do të duken perfekte në ambiente të brendshme avangarde dhe ekstravagante.

Tekstura
Clear selection