Sodalite Blue 120x278cm

Prodhuar në Itali

Sodalite blue 120x278cm është pllakë e klasit të parë nga porcelani me pamje prej me​rmeri e cila i shton shkëlqim dhe hijeshi çdo hapësire. Kjo pllakë është jashtëzakonisht e qëndrueshme, e gjithanshme dhe e përsosur për t’i shtuar elegancën e duhur ambienteve tuaja.

Tekstura
Clear selection