Trace Mint

Prodhuar në Itali

Koleksioni Trace nga Caesar Ceramiche sjell një varg ngjyrash duke filluar nga e bardha e ndritshme, bakri, antracitja e deri te ngjyra e freskët e Mentës. Trace Mint reflekton një ngjyrë verbuese, që krijon një ambient të gëzueshëm dhe kreativ.

Tekstura
Clear selection