Treverkfusion Grey 10x70cm

Prodhuar në Itali

Koleksioni Treverkfusion është i frymëzuar nga lloje të ndryshme druri dhe çmohet për pasqyrimin e dizajnit të drurit përmes hijeve të shumta. Ky koleksion lejon një shumëllojshmëri shumë të gjerë modelesh shtrimi, falë përmasave 10×70 cm.

Tekstura
Clear selection