Treverkfusion Brown 10x70cm

Prodhuar në Itali

Treverkfusion Brown sjell kombinimin e përkryer mes stilit të parketit klasik dhe mirëmbajtjes së lehtë të pllakës si produkt.

Tekstura
Clear selection