Treverksoul Grey 11x54cm

Prodhuar në Itali

Koleksioni Treverksoul është një ndër koleksionet më prestigjioze nga kompania Marazzi. Ky koleksion është i frymëzuar nga lloje të ndryshme të drurit dhe mundëson një larmi shumë të gjerë të mënyrës së vendosjes, falë madhësisë 11x54cm.

Tekstura
Clear selection