Venato Bianco 90x90cm

Prodhuar në Itali

Bianco Venato është një pllakë porcelani me pamje mermeri dhe me një siperfaqe të lëmuar.
Ideale për banjon tuaj, mund të vendoset në dysheme apo muri.

Tekstura
Clear selection