Vero Rovere

Prodhuar në Itali

Koleksioni Vero Rovere botërisht njihet si një revolucion dizajni i cili kombinon bukurinë dhe natyralitetin e drurit me jetëgjatësinë e pllakës qeramike.

Tekstura
Clear selection