Wurzel

Prodhuar në Spanjë

Këto pllaka janë krijuar duke përdorur teknologjinë me ngjyrë dhe duke krijuar shtypje digjitale me rezolucion të lartë. E gjithë kjo me qëllim që të kenë sa më shumë ngjashmëri me trungun e lisit. Sipërfaqet e tyre mat i bëjnë ato ideale për vendosje në banjo dhe kuzhinë.

Tekstura
25x59.2cm / Arce
25x59.2cm / Oak Ornato
Clear selection