Burningwood 20x120cm

Prodhuar në Turki

Druri i djegur, integron bukurinë përrallore të trungut të pemës në pllakat qeramike. Ideale për ata që duan të sjellin stilin vintage dhe natyralitetin në hapësirat e banimit dhe pëlqejnë një ndjenjë ngrohtësie.

 

Tekstura
Clear selection