Mellow Peach & Ginger 10x30cm

Koleksioni Mellow 10x30cm është krijuar duke përcjellur trendet e fundit të dizajnit enterier ku pllakat me dimenzione të vogla po rikthehen në modë. Mellow është e përshtatshme të përdoret për banjo, kuzhina dhe për dekorim të ambienteve të brendshme.

Tekstura
10x30cm / Ginger
10x30cm / Peach
Clear selection