ASSADO

Assado Restaurant krenohet për specialitet e larmishme të kuzhinës kosovare dhe turke. Me ambient luksoz por njëkohësisht të rehatshëm  për ndeja familjare. Enterieri i tij është punuar me produktet tona.

Vintage

19.5x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>