BAGOLINA

Bagolina Eatery, sjell përvojat autentike të gastronomisë botërore direkt e në zemër të Prishtinës. Të këndshme kur i shijon e të bukura kur i shikon, pjatat e tyre përplot shije përgatiten me përbërësit më të mirë. Ky vend plot jetë e gjallëri për momente të gëzuara nën shoqërinë e miqve dhe koktejeve, është punuar i tëri me produktet nga Fortesa Home.

Çdo pllakë pasqyron strukturën origjinale të drurit në formën e saj natyrore.

Cottage Wood Brown

20x120cm

Lume Green

6x24cm

NATYRALITETI

I MERMERIT

Koleksioni Newport nga porcelani, 

shndërron natyralitetin e mermerit

në art, me madhësinë e tij 100x 100cm.

<< PREVIOUS

NEXT >>