BO BOWLING PRIZREN

BoBowling është vendi i parë i cili ka sjellë sportin e bowling-ut në Kosovë. Ai është një vend i veçantë, i cili ofron argëtim dhe ushqimit të mirë. Për ta bërë ambientin e tij edhe më të këndshëm, me nuanca të kulturës perëndimore, janë pëzgjedhur me kujdes produktet tona.

KORNIZË E PIKTURUAR ME DORË

Bronx Grey

100x100cm

Plaster Decor Arena

80x80cm

Plaster Deco Arena nga ROCA – Bukuria e elementeve konstruktive frymëzuar nga Le Corbusier  dhe Mies van der Rohe. Format e ndryshme të këtyre pllakave të dyshemesë marrin frymëzim nga çimentoja monokromatike, të punuara mbi porcelan të nivelit të lartë. Duke qenë optimale për hapësirat publike dhe private, kombinimet e tij të larmishme me efektin e kornizës së pikturuar me dorë, rezultojnë në një përdorim të gjerë të kësaj pllake.

<< PREVIOUS

NEXT >>