BURGER KING

Rrjeti i famshëm botëror i ushqimit të shpejtë, Burger King, njihet për shërbimin e shkëlqyer dhe të sigurtë, në ambiente  të pastra. Duke besuar në cilësinë e lartë të produkteve tona, Burger King ka zgjedhur pllakat nga kompania jonë për  restaurantin e tij

Terramix Marrone

7x28cm

Belgium Stone Grey

60x60cm

<< PREVIOUS

NEXT >>