EMERALD HOTEL

Një ndër hotelet më të mira, më të medha dhe me te kompletuara në Kosovë, Hotel Emerald, çmohet për ambientet elegante dhe shërbimet luksoze. Banjot e hotelit janë të rregulluara me pllakat e Fortesa Home.

PALETË E PASUR ME NUANCA TË MERMERIT

Një nga elementet e rëndësishme të dizajnit të brendshëm janë pllakat prej porcelani me pamje mermeri. Laramania e mermerit është paraqitur përgjatë koleksionit Marvel PRO.

Marvel Pro Noir Saint Laurent Lappato

60x60cm, 45x90cm

Marvel Pro Statuario Lappato

60x60cm

SIPËRFAQE E NDRITSHME DHE REFLEKTUESE

Paleta e ngjyrave të këtij koleksioni është e pasuruar me nuancat e ftofta, duke filluar nga e bardha e përjetshme e cila është frymëzuar nga kalakata e pastër deri te oniksi i lehtë ngjyrë hiri. Më tutje, plotësohet me nuanca bezhë deri te nuanca e ngjyrës kafe. Pllakat e këtij koleksioni kanë një përfundim me shkëlqim dhe karakterizohen me sipërfaqe jashtëzakonisht të ndritshme dhe reflektuese.

Marvel Mystery Beige Lappato

60x60cm, 45x90cm

Marvel Bronze Luxury Lappato

45x90cm

<< PREVIOUS

NEXT >>