EURO MITI

Restauranti Euro Miti ofron një ambient të bukur, relaksues dhe modern. Këtë e bëjnë të mundur pllakat e ndryshme të përdorura në dysheme dhe në mure si pjesë dekorative.

Trace Mint

120x240cm

Driftwood Sand HDR Wood

60x120cm

Minuta Mix

120x120cm

Capraia Matt

120x240cm

Evani Bone

60x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>