GALERIA SHOPPING MALL

GALERIA Shopping Mall është qendra më e madhe tregtare në rajonin e Prizrenit. Ajo të ofron mundësinë të përjetosh një përvojë të re me diversitetin më të madh të dyqaneve, kafeneve, restoranteve dhe shërbimeve nga më të ndryshmet. E punuar e tëra me pllakat më të përshtatshme për hapësira të tilla nga Fortesa Home, kjo qendër, përpos dyqaneve të shumta dhe kafeneve, ka krijuar edhe një ambient të bukur dhe të sigurt për të gjithë klientët e saj.

PRERJE LASERIKE

PËR DIMENZIONE GATI PERFEKTE

Pllakë prej porcelani e përpunuar saktësisht me qëllim që të ketë dimenzione të sakta, gati perfekte. Kjo pllakë ofron një pamje të pastër dhe simetrike. Pllaka Dolmen White vlerësohet shumë për qëndrueshmërinë e saj të lartë, gjë që e bën të përshtatshme edhe për vende me frekuentim të lartë, siç janë qendrat tregtare.

Dolmen White

80x80cm

PLLAKË IDEALE

PËR AMBIENTE

ME FREKUENTIM

TË LARTË

Titan Bone

80x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>