HIB PETROL

HIB Petrol, si një ndër kompanitë më të mëdha dhe më të suksesshme në Kosovë, e cila merret me transportin dhe shitjen derivateve të naftës që nga viti 1992, prioritet ka cilësinë e produkteve të saj. Kjo vlerë e përbashkët e ka bërë bashkëpunimin tonë të besueshëm dhe produktiv. Në ambientet e HIB Petrol, jemi kujdesur që pllakat tona në dysheme, mure dhe në banjo të ofrojnë ngrohtësi.

PLLAKAT ME PAMJE

TË ÇIMENTOS

Pllakat të cilat duken si çimento sjellin një vrazhdësi e cila krijon një ambient me një natyrë urbane ose industriale. Ky ambient me pamje të pastër dhe minimaliste është i përsosur për ata që preferojnë një atmosferë të thjeshtë dhe modeste. Dimenzioni i madh i pllakës Moment Grey dhe forma e saj katrore japin efektin e një sipërfaqeje të vazhdueshme të dyshemesë. Kështu, ajo jep pamjen e një pllake të vetme në tërë dyshemenë.

Moment Grey

80x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>