IL GUSTO RISTORANTE ITALIANO

IL GUSTO Ristorante Italiano sjell detin më afër jush duke ofruar specialitete italiane dhe ushqime deti të shijshme. Me ambientin e rafinuar dhe shërbimin e shkëlqyer, ky restaurant ju ofron një eksperiencë unike të paharrueshme. Il Gusto ka zgjedhur produktet nga Fortesa Home për të krijuar një ambient ku luksi dhe bukuria janë në harmoni të përsosur.

Grande Marble Look

Grande Marble Look

Dolmen Grey

Saint Laurent Matt

120x240cm

120x240cm

<< PREVIOUS

NEXT >>