KFC

KFC është brendi i parë ndërkombëtar në Kosovë që ofron ushqim me recetën e tij origjinale, të përbërë nga erëza dhe mëlmesa të ndryshme. Slogan-it “Gishtat me i lëpi” për ushqimin e shijshëm, i përshtatet edhe “Sytë me i kënaq”, duke iu referuar ambienteve të bukura që ai ofron  për klientët e tij. Për t’i shtuar edhe më shumë hijeshi këtyre ambienteve,  në të gjitha pikat e këtij brendi në Kosovë janë përdorur pllakat nga Fortesa Home.

PLLAKË PËR ÇDO AMBIENT

Dolmen Grey është një pllakë e bukur që  mirëmbahet lehtë. Për t’u ofruar klientëve një ambient higjienik dhe të këndshëm, KFC Kosova zgjedh për çdo pikë në Kosovë këtë pllakë. Dolmen Grey 80×80 cm është e përshtatshme të përdoret në ambient të jashtëm dhe të brendshëm, të vendoset në dysheme  apo në mur.

Dolmen Grey

80x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>