KOMPANIA E SIGURIMEVE
DUKAGJINI

Kompania e Sigurimeve Dukagjini, me experiencën e saj në fushën e sigurimeve, i ka mbijetuar kohës duke mbrojtur vlerën e saj bazë: ofrimin e shërbimeve më të mira në vend. Partneriteti mes kompanisë sonë dhe kompanisë Dukagjini mbetet gjithmonë shumë i çmuar për ne. Shërbimeve që ofron kjo kompani i është shtuar edhe më shumë ngrohtësia me produktet tona, të cilat kanë krijuar ambiente mbreslënëse në zyret e saj.

PRODUKTE TË VEÇANTA

Marazzi përdor gurë natyral dhe modele druri në produktet e saj. Veçanërisht, viteve të fundit, ata kanë tërhequr vëmendje të madhe me gamën e tyre të pasur të produkteve. Duke aplikuar të gjitha llojet e modeleve dhe strukturave natyrore në qeramikë, ata ofrojnë produkte të veçanta për klientët e tyre.

Golden White Lux

160x320cm

Ceppo di Gré Grey

160x320cm

NJË GUR TIPIK ITALIAN

Ceppo di Gré pasqyron saktësisht gurin e njohur italian nga i cili dhe ka marrë emrin. Ky gur njihet për përmbajtjen e “guralecëve”, të interpretuar në 4 ngjyra natyrale. Koleksioni Mystone Ceppo di Gré sjell pllakat me madhësi dhe sipërfaqe me koeficient të lartë kundër rrëshqitjes, pa vrazhdësi. Sipërfaqet e jashtme (20 mm) 30×60 cm dhe 80×80 cm dhe mozaikët 3D plotësojnë një koleksion me një personalitet ekskluziv dhe veti të shkëlqyera teknike, të përsosura për përdorim të brendshëm, të jashtëm dhe për fasada ventiluese.

<< PREVIOUS

NEXT >>