KORABI CORPORATION

Korabi Corporation, kompania që merret me furnizimin e lëndës së parë të furrave dhe pastiçerive, ka punuar zyret e saj të bukura me pllakat nga kompania jonë.

STILI I RAFINUAR
ITALIAN

Treverkfusion Brown është pllakë porcelani e cila ka të kombinuar bukurinë e parketit klasik dhe mirëmbajtjen e lehtë të pllakës së qeramikës.

Treverkfusion Brown

10x70cm

<< PREVIOUS

NEXT >>