LEMON TREE LOUNGE

Nga dita në natë, Lemon Tree Lounge është i mbushur me një energji të qetë dhe tërheqëse. Këtë energji e reflekton edhe enterieri i saj me pllakat tona ngjyrë mente dhe pllakat elegante me dukje mermeri e ngjyrë kafe të errët, që gjallërojne vendin edhe më shumë. Gjithqka që ju duhet është nje shoqëri e mirë dhe ndeja nuk ka mbarim!

Grande Marble Look

Frappuccino Matt

120x240cm

Trace Mint

75x75cm

FRYMËZUAR NGA NATYRA

Pllakat nga koleksioni Belgium Stone kanë formën më të bukur dhe më të thjeshtë të gurit natyror. Ashtu si guri i vërtetë, koleksioni Belgium Stone me trashësi 2cm ka skajet e vjetruara, që krijojnë pamjen e një dyshemeje të vjetër të kalasë. Këto pllaka ruajnë ngjyrën e tyre të thellë vit pas viti, duke i mbijetuar edhe motit më ekstrem.

Belgium Stone Grey

60x60cm

<< PREVIOUS

NEXT >>