ME LUGË

Me Lugë është restauranti i parë në Prishtinë i cili promovon një koncept të ri. Ai ndërthur kuzhinën tradicionale shqiptare me një ambient shumë modern.  E veçanta e tij është përdorimi i gjerë i pllakës përgjatë enterierit të restaurantit,  me lloje të ndryshme të pllakave.

FRYMËZIM NGA LLOJLLOJSHMËRIA E DRURIT

Treverksoul Neutral

11x54cm

NGJYRAT, MJESHTËRIA DHE INOVACIONI...

…janë elementet kryesore mbi te cilat është punuar pllaka Cohiba Sestino e koleksionit Havana, nga kompania Cir Ceramiche

Cohiba Sestino

6x27cm

MATERIAL UNIK, PERFEKT DHE I PAIMITUSHËM

Ceppo Di Gre

120x240cm, 75x75cm

PËRDORIM I GJERË I PLLAKËS PERGJATË ENTERIERIT

Pllakat me dukje druri, betoni dhe tulle janë të vendosura në dysheme, në mur, në formë të vazos dhe në tavolina. Gjithashtu, banjot e saj janë të punuara të gjitha me pllaka dhe me produkte hidrosanitare nga Fortesa Home. Një kombinim kaq i pasur me tekstura dhe ngjyra krijon një ambient të bukur dhe të këndshëm për të gjithë.

<< PREVIOUS

NEXT >>