MERIDIAN EXPRESS

Meridian Express, rrjeti i dyqaneve me pakicë afër çdo lagjeje, ka zgjedhur pllakat e kompanisë Fortesa Home për të krijuar ambiente që reflektojnë pastërti, thjeshtësi, dhe ngrohtësi.

E THJESHTË, E PASTËR, E NGROHTË DHE UNIKE.

Duke besuar se thjeshtësia është vetë bukuria, Meridian Express ka zgjedhur këtë pllakë të reflekton thjeshtësinë dhe bukurinë në të njejtën kohë.

Dolmen Grey

80x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>