MONARCH BOUTIQUE
HOTEL

Hotel Monarch Boutique është hoteli me i ri, i vendosur në qendër të qytetit historik të Prizrenit. Enterieri i tij pasqyron pikërisht antikitetin e këtij qyteti të lashtë. Hoteli Monarch ka përdorur pllaka dhe produkte hidrosanitare nga kompania jonë.

Bronx Grey

100x100cm

Bronx Bianco

100x100cm

Saint Laurent Matt

120x240cm

Evani

6x24cm

Lavamani Firence Red

Sahara Noir

60x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>