PAPER
COMMUNICATIONS

Paper Communications është ndër agjencitë e para dhe më të suksesshme të Marketingut në Kosovë. Kreativitetin e saj e ka të  shprehur dhe në ambientet e saj në Prishtinë, ku mbizotërojnë ngjyrat dhe detajet e rafinuara. Për t’i shtuar edhe më shumë veçantinë zyreve të saj, Paper Communications ka përdorur pllakat e porcelanit nga Fortesa Home.

KOLEKSIONI

MARVEL

Koleksioni Marvel është koleksioni i pllakave të dyshemesë prej porcelani dhe pllakave të murit të frymëzuara nga mermerët më prestigjozë italianë. Përsosmëria teknologjike e procesit të prodhimit kombinon elegancën e materialit me përfitimet e pllakave qeramike.

Marvel Pro Noir Saint Laurent

75x75cm

Marvel Pro Cremo Delicato

75x75cm

<< PREVIOUS

NEXT >>