POWER HOUSE

Luks brenda fitnesit. Pllakat elegante me pamje mermeri, të bëjnë të mos e ndjesh lodhjen gjatë stërvitjes në këtë qendër fitnesi. Jemi kujdesur që pllakat tona ta bëjnë atmosferën të këndshme dhe çlodhëse, ashtu si edhe vetë stërvitja.

Elegant Black Matt

120x240cm

Lavamani BS052

Rubinete lavamani Essence

<< PREVIOUS

NEXT >>