PRIME RESIDENCE

Prime Residence është një ndër projektet e para të banimit që ka përdorur fasadën e ventiluar me pllaka porcelani. Si e tillë, ajo është një ndër projektet më me vlerë për Fortesën, si partner në kompaninë ndërtuese. Përdorimi i pllakave të porcelanit në këtë projekt vlen edhe si referencë për kompaninë tonë. Brenda projektit të Prime Residence, secila banjo është e punuar me pllakat dhe produktet hidrosanitare nga Fortesa Home.

FASADA E

VENTILUAR

– Kursen energjinë si për ngrohje ashtu edhe për ftohje me rreth 30 % 
– Përmirëson izolimin akustik me 10-20 % izolohen zhurmat nga jashtë,
– Është e lehtë për t’u mirëmbajtur
– Ka qëndrueshmëri të lartë
– Është rezistente ndaj ndryshkut dhe rrezeve ultraviolete duke bërë që pamja estetike mos të ndryshojë edhe pse është e ekspozuar ndaj diellit.

Oakwood Antique Brown Matt

20x120cm

Arc White

60x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>