SACH PIZZA

Sach Pizza, që nga viti 2009 ofron produktet e saj super të shijshme dhe të njohura nga të gjithë. Hapësirat e saj ajo i ka përshtatur me shumëllojshmërinë e ngjyrave dhe përbërësve të shumtë, duke krijuar kështu ambiente që thjesht të hapin oreksin. E për ta zbukuruar edhe më shumë ambientin, janë përkujdesur produktet tona! 

Mellow White

10x30cm

Lume Green

6x24cm

Terrazo Grey

80x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>