SHOWROOM FERIZAJ

Showroom-in në Ferizaj e hapëm në vitin 2021, vit jo i zakonshëm për gjithë botën pasi që po përballemi me një pandemi globale e cila ka sjellë turbulencë ekonomike, emocionale dhe psiqike në jetën e njerëzve. Ne mundohemi gjithmonë që vlerat thelbësore të kompanisë tonë t’i bartim në çdo pikë që përfaqëson emrin Fortesa Home, e ato vlera të reflektojnë në shërbimin tonë dhe në cilësinë e produkteve tona, duke mos u ndalur as edhe në momentet më të vështira sepse vetëm ashtu mund të arrijmë suksese të mëdha.

GROHE

Grohe ndjek vlerat e cilësisë së lartë, qëndrueshmërisë, dizajnit te bukur, dhe teknologjisë inovative. GROHE ka marrë mbi 300 çmime të dizajnit dhe inovacionit, si dhe disa renditje të larta si një nga “markat e mëdha më të qëndrueshme të Gjermanisë”. Fortesa është përfaqësues eksluziv për të gjitha produktet nga Grohe në tregun e Kosovës.

NGJYRA BEZHË

Një nga zgjedhjet interesante të ngjyrave është krijimi i një dhome me pllaka ngjyrë bezhë. Ky dizajn është i  përshtatshëm për ata që duan hije neutrale në brendësi, krijon një ndjenjë ngrohtësie dhe qetësie në shtëpi, ideale për pushim pas një dite të vështirë.

Dolmen Grey

Capraia

80x80cm

120x240cm

Black Portoro

Treverkfusion Brown

60x120cm

10x70cm

<< PREVIOUS

NEXT >>