SHOWROOM PEJË

Showroom-i ynë në Pejë bart me vete bukurinë e këtij qyteti. Çdo ambient i tij është i punuar me kujdes, me laramani dhe kombinime të produkteve që reflektojnë elegancë. I vendosur në një hapësirë prej 2,000m2, ky ambient është i dedikuar që të ofrojë shërbime sa më të mira për të gjithë klientët tanë.

BUKURIA E
GURIT
NATYRAL

Koleksioni Grande Marble Look nga porcelani është i punuar me sipërfaqe me shkëlqim dhe mat. Ky koleksion reflekton elegancën klasike të mermerit, por, e sjell atë në një stil bashkëkohor, duke e bërë të përshtatshëm për të gjitha stilet dekorative.

Saint Laurent Mat

Brera Grey Lux

120x240cm

160x320cm

Treverkfusion

10x70cm

Dolmen Grey

Evani

80x80cm

60x120cm

Vessel Mat Anthracite

55x38cm

Firenze Glossy Red

Roma White

42x42cm

45x45cm

Firenze Matt Black

Venezia Glossy Black

42x42cm

45x45cm

TEKNOLOGJIA
CLEAN PLUS+

Teknologjia Clean Plus + zvogëlon vrazhdësinë e sipërfaqeve dhe ndihmon në parandalimin e mbetjeve të gëlqeres, njollave, depozitimeve të kalciumit dhe papastërtive të padëshirueshme. Një pastrim i lehtë është i mjaftueshëm për të ruajtur shkëlqimin e lavamanit tuaj.

Antique Carrara

120x278cm

Antique Carrara Decor

Vaska K1518

40x120cm / 60x60cm

180x80cm

SERIA CODE

Pllaka dekoruese Code 561 mund të përdoret për të krijuar mjedise shumë të personalizuara ose për të pikësuar hapësirat me detaje të veçanta. Nga tradicionalja në moderne, seria Code mund të përdoret në të gjitha llojet e dekorimeve. Stili i saj diktohet nga kombinimi i elementeve.

Code 561 Grey

30x90cm

Code 561 Decor

Change Composition 35

30x90cm

158cm

KOLEKSIONI CORE & GROUND

Ky koleksion paraqet betonin përmes pllakës qeramike dhe të gjitha atributeve të saj. Koleksionet mund të përdoret në mur, ne dysheme ose vetëm si një shënim dekorativ. Ai përmban tone të matura Tortora, Beige, White, Grey Light dhe Grey dhe një varg formatesh 35×100 , 31×62 dhe 30×60, që i përgjigjen kërkesave të arkitekturës moderne. Në koleksionin Ground, pllakat e dyshemesë kanë një strukturë të lehtë dhe të dukshme përmes shkëlqimit të sipërfaqes, e cila krijon iluzionin e lëvizjes. Ka një fund paksa saten, duke e bërë atë shumë të butë dhe të këndshëm në prekje.

Ground Grey

59x59cm

Cere Decor

Change Composition 29

35x100cm

83cm

<< PREVIOUS

NEXT >>