SHOWROOM PRISHTINË

Për të ditur se ku po shkoni, duhet te dini se nga keni ardhur. I gjithë emri dhe imazhi i Fortesa Home e ka fillimin pikërisht në showroom-in e saj të parë në Prishtinë. 30 vjet rrugëtim i mbushur me përvoja të ndryshme të cilat na rritën, na bënë më të mirë dhe na bënë që sot të jemi ata që mbajnë mbi vete këtë emër të rëndësishëm. E në këtë rrugëtim tonin ne nuk ishim vetëm. Bashkë me ne ishte e tërë Kosova. Të përkushtuar që të thellohemi brenda kërkesave të klientëve, t’u kuptojmë brengat dhe telashet, idetë dhe dëshirat, ne u bashkuam që t’u japim të gjithëve zgjidhjen e kërkuar. Pavarësisht zgjerimit tonë si kompani, showroom-i mbetet shtëpia jonë e parë e cila na dha ngrohtësinë dhe na mësoi hapat e parë që na mësuan të vrapojmë. Andaj, çdo pjesëz e këtij rrugëtimi, për ne është një gur më shumë në mozaikun e kujtimeve të bukura së bashku!

PLLAKAT:
SA MË TË MËDHA,
AQ MË TË BUKURA

Në ambiente të hapura, pllakat me format të madh u japin syve lehtësim, duke e bërë dhomën të duket më e madhe. Ndërsa, për të krijuar iluzionin e një hapësire më të gjerë, ato duhet të vendosen horizontalisht.

PLLAKA
TRI-DIMENSIONALE

Koleksioni Mek ofron një gamë të gjerë dekorimesh të diktuara nga format gjeometrike dhe të kompletuara me efekt metalik.

Rubineta Eurosmart Matt Black

Dollapi i banjos Bei

Treverksoul Grey

11x54cm

Statuario Matt

120x278cm

Elegant Black

120x278cm

Ghiara Palladiana

120x120cm

KOLEKSIONI

Reims Narbone Gris

120x120cm

REIMS

Reims Gris

120x120cm

Ground Grey

59x59cm

Core Formwork Grey

35x100cm

Core Grey

35x100cm

Dollapi Change Composition 26

120cm

GJALLËRI NË

SHTËPINË TUAJ

Lume Green Lux me nuancat e saj që ngjasojnë me ato të gjetheve të natyrës dhe me siperfaqen e saj me shkëlqim të theksuar, shton gjallëri në çdo hapësirë. E punuar në madhësi të vogël, ajo është ideale për përdorim në banjo, në kuzhinë apo thjesht si dekorim në ndonjë hapësirë të caktuar. Lume Green Lux është fituese e çmimit “Dizajni i Arkiprodukteve 2010”

Lume Green Lux

6x24cm

Verde Aver

160x320cm

Lume Green Lux

120x120cm

ELEGANCA

KLASIKE E

MERMERIT

Golden White Lux

120x240cm

Frappucino Lux

120x240cm

Capraia Matt

120x240cm

Saint Laurent Lux

120x120cm

KOLEKSIONI

MARMÓREA

Koleksioni Marmórea është shumë i çmuar në arkitekturë dhe dizajn të brendshëm. Ky koleksion ka si element kyç mermerin. Falë teknologjisë më të avancuar të procesit të prodhimit, ai ofron një interpretim të ri të materialit.

Marmorea Calacatta

31.5x100cm

KOLEKSIONI

DOREX

Koleksioni Dorex është i frymëzuar nga guri klasik Oniks. Për shkak të bukurisë së tij të veçantë, ai është shumë i vlerësuar në dizajnimin dhe dekorimin e brendshëm. Ky koleksion plotëson nevojat e çdo lloj hapësire duke qenë se i takon formatit të madh dhe ka një larmi të gjerë dizenjosh, me një ndërthurje të shkëlqimit dhe elegancës.

Koleksioni Dorex

40x120cm

Black Atlantis Lappato

Black Atlantis Lappato

120x278cm

120x278cm

Marvel Pro Statuario L.

Lims Ivory Mat

120x278cm

120x278cm

Blaze Aluminum

Boost Pro Tobacco

120x278cm

120x278cm

Blaze Corten

Black Atlantis Mat

120x278cm

120x278cm

VERSACE HOME

Koleksioni Versace Home karakterizohet nga format e buta dhe mbështjellëse, lëndët e para më të mira si dhe kombinimet e përjetshme të ngjyrave që veçohen si elementë kryesorë dekorativë e simbolikë të kompanisë Versace. Të gjitha, të prodhuara duke përdodur teknologjinë më të fundit!

Mega Barocco Color

Maximvs Statuario White

120x278cm

120x278cm

Letter Bianco Nero/Oro

Mega Barocco B-N-Oro

120x278cm

120x278cm

<< PREVIOUS

NEXT >>