SHOWROOM PRIZREN

Hapja e showroom-it në Prizren, në vitin 2009, ishte hapi i parë drejt jetësimit të vizionit tonë. Ky moment shënoi hapin e parë të zgjerimit të Fortesës në tërë Kosovën. I vendosur në një qytet të bukur dhe të veçantë si Prizreni, me një hapësirë prej 2,000m2, ky showroom të jep ndjenjën e mikpritjes dhe ngrohtësisë!

GRANDE MARBLE LOOK

Capraia është pllakë porcelani me pamje të gurit natyral, me trashësi 6mm.

Capraia

120x240cm

Saint Laurent, eleganca klasike e mermerit e transferuar në pllakë qeramike, me një tërheqje te parezistueshme bashkëkohore.

Saint Laurent

120x240cm

FISNIKËRIA,

E PASQYRUAR NË PLLAKË

Seria Opal, me dukje mermeri mund të aplikohet si në ambiente të brendshme ashtu dhe në të jashtme.

Opal Bone

Mozaik

60x120cm

BR 1007

Calacatta V. Vecchia

160x320cm

Verde Aver Lux

Ceppo Di Grey

160x320cm

120x240cm

Blaze Corten

Lume Grenn Lux

120x278cm

6x27cm

Lume Blue Lux

6x27cm

Amazonit

120x240cm

Minimalizmi i paraqitur përmes thjeshtësisë dhe qartësisë së dizajneve të dollapëve nga Isvea.

Lume Blue Lux

6x27cm

Opal Bone

30x90cm

Firence Brown

30x90cm

Calacatta White

60x120cm

Fishwood Dark Grey

60x120cm

Midnight Black

60x120cm

Calacatta

60x120cm

Cordoba Mat Black

60x120cm

Lavamani Firenze Matt Black

Lavamani Firenze Matt White

WC Guacë V-Tondo Rimeless Matt Black

Rubinetë dushi Euphoria System

Kombinimi i Përjetshëm: BARDH E ZI.

Terrazo Multicolor White

Mellow Ginger

60x120cm

10x30cm

Terrazo Multicolor Black

60x120cm

Evani

30x90cm

Mozaik

GM67823

KAFENEJA NË SHOWROOM-ET TONA

Takimet me klientët tanë, asistenca në projektet e tyre si dhe bashkebisedimet tona bëhen më produktive dhe më të këndshme nën shoqërimin e një kafeje të shijshme. E për këtë ne kemi krijuar ambiente të ngrohta të kafeneve nëpër showroom-et tona.

SIPËRFAQE E LËMUAR SATENI

Një pllakë prej porcelani me efekt të gurit të errët. Bronx Grey është e përshtatshme për vendosje në mur dhe në dysheme. Ka një variacion delikat të punimit dhe hijezimit brenda modelit të tij dhe një sipërfaqe të lëmuar sateni.

Bronx Grey

Dollapi Hilda

100x100cm

100cm

SIPËRFAQE WURZEL

Këto pllaka janë krijuar duke përdorur teknologjinë me ngjyrë dhe duke krijuar shtypje digjitale me rezolucion të lartë. E gjithë kjo me qëllim që të kenë sa më shumë ngjashmëri me trungun e lisit. Sipërfaqet e tyre mat i bëjnë ato ideale për vendosje në banjo dhe kuzhinë.

Wurzel Arce

Dollapi Bei Taupe/Black

25x59.2cm

100cm

<< PREVIOUS

NEXT >>