SHTËPI PRIVATE

Fortesa Home me eksperiencën e saj ka krijuar edhe traditën e mikpritjes së klientëve. Përveq klientëve biznesorë, ne gëzojmë besimin e shumë klientëve privatë të cilët na nderojnë me ardhjen e tyre në sallonet tona. Kur ata na besojnë gëzimin e ndërtimit apo rinovimit të shtëpive të tyre, ne jemi shumë të lumtur që me kujdesin maksimal t’ua plotësojmë kërkesat dhe pritshmërite e tyre.

Vaska 1511

170x70cm

Mellow Peach

10x30cm

MARVEL Edge Royal Calacatta

75x150cm

MARVEL Gold Hex Gris-Calacatta

25.1x29cm

Rubinetë lavamani

Essence Basin L

Rubinetë dushi

GRT Smart Control

<< PREVIOUS

NEXT >>