SHTËPI PRIVATE

Fortesa Home me eksperiencën e saj ka krijuar edhe traditën e mikpritjes së klientëve. Përveq klientëve biznesorë, ne gëzojmë besimin e shumë klientëve privatë të cilët na nderojnë me ardhjen e tyre në sallonet tona. Kur ata na besojnë gëzimin e ndërtimit apo rinovimit të shtëpive të tyre, ne jemi shumë të lumtur që me kujdesin maksimal t’ua plotësojmë kërkesat dhe pritshmërite e tyre.

Koleksioni MARVEL DREAM

Bianco Fantastico

120x278cm

Bianco Fantastico Line Mosaic

30.5x26cm

Black Atlantis Line Mosaic

30.5x26cm

FRYMËZUAR NGA GURËT
MË TË ÇMUAR

Marvel Dream veçohet me gamën e gjerë të ngjyrave dhe përmban një përzgjedhje të pasur të pjesëve dekorative, duke bërë të mundur përshtatjen e mjedisit sipas stileve dhe shijeve të ndryshme. Falë kombinimeve të shumta, ajo ofron mundësi të pafundme për të interpretuar një hapësirë në një mënyrë që reflekton personalitetin tuaj.

DETAJE TE
STOFISTIKUARA

Mermeri, i cili ka qenë protagonist i artit dhe arkitekturës për shekuj me radhë, i interpretuar me linja moderne dhe kombinime origjinale, po bëhet gjithnjë e më popullor në hartimin e ambienteve të brendshme, orendive dhe aksesorëve të mobilimit.

MARVEL
DREAM

Black Atlantis

120x278cm

Bianco Fantastico

120x278cm

<< PREVIOUS

NEXT >>