SHTËPI PRIVATE

Fortesa Home me eksperiencën e saj ka krijuar edhe traditën e mikpritjes së klientëve. Përveq klientëve biznesorë, ne gëzojmë besimin e shumë klientëve privatë të cilët na nderojnë me ardhjen e tyre në sallonet tona. Kur ata na besojnë gëzimin e ndërtimit apo rinovimit të shtëpive të tyre, ne jemi shumë të lumtur që me kujdesin maksimal t’ua plotësojmë kërkesat dhe pritshmërite e tyre.

SERIA BLUETTA

Pllakë porcelani me dukje të mermerit. Seria Bluetta karakterizohet me vrazhdësinë dhe tonet e ftohta të mermerit. Me detajin e bukur ngjyrë të verdhë dhe me vijat e tij elegante, ajo arrin të krijojë një dimension tjetër në hapësirat ku vendoset.

Vaska KA01

170x72cm

Bluetta Bookmatch

120x240cm

Lavamani Roma

INSPIRUAR NGA NUANCAT

E NGROHTA TE DIELLIT

Seria Arty, me sipërfaqe ekstra mat është ideale për përdorim në vende ku ka kontakt me ujë. Pavarësisht sipërfaqes ekstra mat, pllakat e kësaj serie janë të lëmuara dhe të buta në prekje. Seria Arty përbëhet nga pllakat e dyshemesë, të murit, dhe pllakave dekorative.

 

Arty Curry

40x80cm

Arty Sugar

40x80cm

<< PREVIOUS

NEXT >>