VALONI PETROL

Valoni Petrol përfaqëson trendin e fundit të pompave të benzinës, duke ofruar një gamë të gjërë shërbimesh. Enterieri i saj është i punuar me pllaka dhe produkte hidrosanitare nga kompania jonë.

Dolmen Grey

80x80cm

PLLAKË UNIVERZALE

Sofistikim në hapësirat tuaja të jetesës apo punës, krijohet përmes serisë London. Trashësia prej 9mm, mundëson aplikimin e këtyre pllakave në fasadë, mure, dysheme, kuzhinë, banjo apo dhoma të gjumit.

London Grey

60x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>